Over ons

Kouter header

Een gespecialiseerd centrum

Kouterclinic werd opgericht als een gespecialiseerd centrum voor medische esthetische behandelingen in het centrum van Gent (Oost-Vlaanderen). Afhankelijk van uw wensen en verwachtingen, kan het team van Kouterclinic u een medische esthetische behandeling aanbieden (rimpelbehandeling, laserontharing, radiofrequentie voor huidverstrakking…) of een esthetische ingreep. Een openhartig gesprek met één van de artsen of consulenten om Uw verlangens ten gronde te leren kennen, ligt samen met een grondig klinisch onderzoek aan de basis van een behandeling op maat.

Kouterclinic huisvest eveneens een praktijk voor orthodontie en esthetische tandheelkunde. Een mooie glimlach vormt een belangrijk onderdeel van een aantrekkelijk uiterlijk. Raadpleeg ons voor advies voor een stralend gebit.

Esthetische behandelingen en ingrepen onder plaatselijke verdoving (zoals ooglidcorrecties) worden door ons team uitgevoerd in Kouterclinic. Esthetische chirurgie die een algemene anesthesie vereist, wordt uitgevoerd in het gerenommeerde Maria Middelares ziekenhuis in Gent waar een gekwalificeerd team van anesthesisten en verpleegkundigen mee instaat voor het vlot en vooral veilig verloop van uw operatie.

Contacteer ons voor uw ervaren chirurg in cosmetische chirurgie.

Kouter clinic gent 4
Kouter clinic gent 3
Kouter clinic gent 2
Kouter clinic gent 1
CF070375
CF070337
CF070298
DSC 9690 Edit 2

Team

Valerie Van Keer

DSC 9417 Edit 2

Valerie is de schoonheidsspecialiste die instaat voor de definitieve laserontharing en bodycontourbehandelingen.

Steffie Naessens

DSC 9795

Steffie verwelkomt u van harte aan de balie.

Zij is degene die uw mails en telefonische gesprekken beantwoordt. Bij haar kan u terecht om afspraken in te plannen of meer info te verkrijgen over de behandelingen die Kouterclinic aanbiedt. Zij zal u met plezier verder helpen.

Team

Anissa Ouail

DSC 9841

Anissa is de vaste verpleegkundige van dr. Vertriest. Zij assisteert tijdens de operaties onder algemene verdoving in het AZ Maria Middelaresziekenhuis.

Ze vindt het heel belangrijk om u op uw gemak te stellen en u persoonlijk mee te begeleiden naar het operatiekwartier.

Anja Degroote

DSC 9533 2

Anja is de vaste verpleegkundige van dr. Vertriest die hem assisteert tijdens de operaties onder lokale verdoving in het AZ Maria Middelaresziekenhuis.

Zij verwelkomt u met de glimlach in het operatiekwartier en staat u bij tijdens uw ingreep.

DSC 9725 Edit 2
Kouter clinic gent 13
Kouter clinic gent 12
Kouter clinic gent 11
Kouter clinic gent 9
Kouter clinic gent 8
Kouter clinic gent 6
CF070334
CF070164