Definitieve ontharing

Kouter header

Definitieve ontharing

Al eeuwenlang vinden mensen haar op andere plaatsen op het lichaam dan op het hoofd, ontsierend en lelijk. Er wordt dan ook op allerlei manieren geprobeerd om van haartjes af te komen. Door ze af te scheren, te epileren of door ontharingscrème te gebruiken. Naast dat dit stuk voor stuk tijdrovende klusjes zijn, zijn ze ook niet zonder gevaar. Afgeschoren haren groeien stugger en dikker terug en kunnen ingroeien, waarna er kans bestaat op onderhuidse ontstekingen. En het gebruik van ontharingscrème kan leiden tot irritatie en zelfs tot allergie. Gelukkig is er tegenwoordig ook een eenvoudige manier om definitief van ongewenste haargroei af te komen; via een laserbehandeling. En die doen we bij de Kouterclinic in Gent met de Soprano ICE Platinum.

Hoe werkt ontharen met een laser?

Met behulp van de Soprano ICE Platinum worden de haarzakjes met lichtimpulsen vernietigd. De pigmenten van de haarwortel nemen het licht op, waarna ze afsterven. Dit is echter alleen effectief tijdens de groeifase van de haar. Dit betekent dat er altijd meer laserbehandelingen nodig zijn.

De Soprano ICE Platinum

De Soprano ICE Platinum is met recht momenteel een van de veiligste en meest veelzijdige behandelingen voor ontharing en we zijn er bij de Kouterclinic dan ook fier op deze behandeling te mogen aanbieden. De Soprano ICE Platinum combineert drie lasergolflengten in één, waarmee doelgericht verschillende weefseldieptes en anatomische structuren binnen in de haarfollikels aangepakt worden. Dit maakt de Platinum geschikt voor ieder huidtype, zelfs de donkere huid.

De voordelen op een rijtje

Een behandeling met een Soprano ICE Platinum:

  • Is geschikt voor vrouwen én mannen
  • Verwijdert permanent minstens 90% van alle ongewenste haargroei
  • Is geschikt voor alle huidtypes
  • Is nagenoeg pijnloos
  • Is bewezen veilig

Wil je meer informatie over definitief ontharen in de Kouterclinic te Gent met de Soprano ICE Platinum of wil je direct een afspraak maken? Contacteer ons nu!