Blog 3

Kouter header

Huidverstrakking door een cellulitisbehandeling met de Accent Prime

Droomt u van een strakkere huid, maar hebt u er geen operatie voor over? Dan is een cellulitisbehandeling met de Accent Prime dé perfecte oplossing. Bij Kouterclinic in Gent bieden wij de veilige en pijnloze behandeling, zodat u terug kunt stralen in een kortere jurk.

Veilige huidverstrakking zonder operatie

Wilt u cellulitis bestrijden, opgehoopt vet verwijderen of een huidverstrakking? Dat kan allemaal met behulp van de Accent Prime. Het is een bijzonder body contouring systeem dat gebruik maakt van ultrasound- en radiofrequentietechnologieën.

Enkele voordelen van een cellulitisbehandeling met de Accent Prime:

  • Pijnloze behandeling
  • Zichtbaar en langdurig resultaat
  • Op maat gemaakte behandeling
  • Niet-invasieve methode waarbij we niet door uw huid gaan

Werking van de cellulitis behandeling met de Accent Prime

Het Accent Prime toestel waar we bij Kouterclinic gebruik van maken doet enerzijds een beroep op een ultrasoundtechnologie. Die technologie zorgt ervoor dat vetcellen permanent worden verwijderd waardoor er geen vetophopingen en cellulite meer zichtbaar zijn. Anderzijds bevordert de radiofrequentietechnologie van de Accent Prime de aanmaak van nieuw collageen. Daardoor wordt uw verslapte huid opnieuw strakker.

Verloop van de cellulitisbehandeling

Voordat we bij Kouterclinic van start gaan met uw cellulitisbehandeling, bespreken we welke zones u wenst aan te pakken en hoeveel behandelingen nodig zullen zijn. Afhankelijk van uw huid en persoonlijke verwachtingen stellen we een behandelplan op. Over het algemeen volstaan 4 tot 6 behandelingen voor een mooi resultaat. De ultrasoundbehandeling herhalen we om de twee weken, terwijl de radiofrequentiebehandeling wekelijks wordt uitgevoerd.

Na de behandeling kunt u meteen uw dagelijkse activiteiten verderzetten. Denk er wel aan dat u best gezond blijft eten, voldoende water drinkt en regelmatig beweegt. Het is ook aangeraden om 2 tot 4 keer per jaar een onderhoudsbehandeling uit te voeren. Zo zult u nog langer van de verstrakking genieten.

Droomt u van een huidverstrakking en cellulitisbehandeling zonder operatie? Kouterclinic in Gent maakt uw droom graag waar. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!