Blog 2

Kouter header

Effectieve tattooverwijdering dankzij de Pico Clear laser

Staat er een tatoeage op uw lichaam waar u erg veel spijt van heeft? Maakt u zich dan geen zorgen! Met behulp van de Pico Clear laser slaagt Kouterclinic in Gent erin om uw tatoeage op een veilige en effectieve manier te verwijderen.

Tatoeage laten verwijderen op een veilige manier

Het is niet fijn om elke dag een tattoo te zien die u niet meer mooi vindt. Toch hebben veel mensen schrik om hun tatoeage te laten verwijderen. Dankzij de Pico Clear laser is die angst nergens meer voor nodig. Het is namelijk de meest veilige en vooruitstrevende techniek voor een tattooverwijdering.

In sommige gevallen ziet u nadien enkele blaasjes verschijnen, maar meestal ervaar je gewoon wat roodheid, een warm gevoel of een lichte zwelling. De mogelijke effecten zijn gelukkig van korte duur en worden verholpen met ijs of een helende zalf.

Werking van de Pico Clear laser

De Pico Clear laser waar Kouterclinic gebruik van maakt, is een laser die specifiek op het pigment van uw tatoeage werkt en uw huid rondom niet beschadigt. Het toestel maakt heel korte pulsen met een erg hoog piekvermogen. Dankzij de laser breekt uw pigment met inkt af tot minuscule partikels die uw lichaam nadien automatisch zal verwijderen.

Verloop van een behandeling met de Pico Clear laser

Voor een tattooverwijdering bij Kouterclinic in Gent hoeft u slechts 5 tot 7 keer behandeld te worden, afhankelijk van uw tatoeage. Bij onze eerste ontmoeting bekijken we uw tattoo aandachtig om de juiste behandeling te bepalen. Vervolgens wacht u na elke behandeling 6 tot 8 weken om terug te komen, zodat uw lichaam in staat is om de minipartikels te verwijderen. Na een behandeling houdt u uw tatoeage 24 uur afgedekt en vermijdt u blootstelling aan zonlicht (of zonnebank).

Wilt u een tatoeage laten verwijderen? Vertrouw op een zorgvuldige behandeling van Kouterclinic in Gent. Contacteer ons vandaag nog!