Zweten is heel normaal; het is zelfs noodzakelijk voor ons.
Maar er is niets zo vervelend als overmatig zweten onder uw oksels.

Q1 Q9586c 3042 4122

Permanent verlost van overmatig zweten dankzij de MiraDry behandeling

Zweten is heel normaal; het is zelfs noodzakelijk voor ons. Maar er is niets zo vervelend als overmatig zweten onder uw oksels. De medische aandoening kan uw dagelijkse activiteiten belemmeren, schaamte opwekken en uw zelfbeeld naar beneden halen. Als eerste centrum in België heeft het professionele team van Kouterclinic in Gent daar gelukkig een oplossing voor, namelijk een MiraDry behandeling.

MiraDry behandeling als dé oplossing voor zweten

Brengt u regelmatig deodorant aan en staan uw kleren alsnog vol met gele plekken? Zet dat overmatig transpireren onder uw oksels voorgoed aan de deur, want een MiraDry behandeling biedt dé oplossing voor zweten. Met behulp van de MiraDry behandeling voorkomt u de aanmaak van okselhaar, de productie van okselzweet en bovendien zegt u vaarwel aan die slechte okselgeur.

Enkele voordelen van de MiraDry behandeling op een rijtje:

  • Pijnloos door een plaatselijke verdoving
  • Onmiddellijk resultaat na slechts één behandeling
  • Duurt tussen één en twee uur
  • Blijvend verlost van overmatig zweten onder uw oksels
  • Niet-invasieve methode waarbij we niet door uw huid hoeven te gaan

Werking van de MiraDry behandeling

Best een gekke uitvinding, die MiraDry behandeling. Veilig en permanent verlost raken van overtollig zweet onder uw oksels, hoe kan dat nu precies? Wel, MiraDry werkt met thermische energie die een warmte creëert waardoor de zweetkliertjes onder uw oksels veilig worden verwijderd. Er wordt geen gebruik gemaakt van incisies, toxines of chemicaliën.

Verloop van de MiraDry behandeling

Tijdens de behandeling ligt u met uw armen boven het hoofd en wordt uw oksel plaatselijk verdoofd met een aantal prikjes. Meer dan een prikkelend gevoel en een beetje druk voelt u niet. Nadien voelt u niets meer en hoort u enkel het piepend geluid van een toestel. Vlak na de behandeling mag u niet sporten, zich niet scheren en geen deodorant gebruiken. De herstelperiode is van erg korte duur.